Esküvői ajándékötletek magyar tervezőktől, már 790 Ft-tól

Esküvői ajándékötletek magyar tervezőktől, már 790 Ft-tól

 

Hét ágra süt a nap és sehol egy felhő az égen - tényleg minden azt hirdeti, hogy eljött a nyári esküvők ideje! 

Biztosan sokan vagyunk úgy vele mostanában, hogy csak pörögnek a napok és augusztusban egyre sűrűbben követik egymást a kisebb-nagyobb összejövetelekre, így a baráti- és családi esküvőkre szóló meghívások is.

Vannak a kötelező körök, amiket ha van kedvünk, ha nincs, le kell futni, de az ajándékválasztásnak nem kell annak lennie: egy jól kiválasztott és eltalált ajándék nem csak a friss házasoknak, de az ajándékozóknak (vagyis nekünk) is mosolyt csal az arcára és örömmel fognak emlékezni rá - ráadásul ez valóban nem az árkategórián múlik!

Összegyűjtöttünk pár szuper ajándékötletet a boltból, úgy, hogy amennyire lehetséges, minden korosztályt és érdeklődési kört érintsünk - a tudat pedig, hogy ilyenkor tényleg 1-1 magyar kisvállalkozást támogatunk a választásunkkal, talán még izgalmasabbá teszi a keresgélést: lássuk!

 

1. Kedves ajándékkártyák borítékkal

Ha a megállapodás az, hogy az ifjú pár nem kér ajándékokat, csak valamiféle hozzájárulást a költségekhez / nászúthoz / álomcipőkhöz / új mélynyomóhoz, de mégiscsak adnátok valami jópofát.

 

 

 Kraft boríték + kisméretű ajándékkártya, 790 Ft
 

2. Növényi festett karkötők

Szerelempáfrány helyett, bohém pároknak - ha amúgy is kedvelik az ilyesmi kiegészítőket, ez egy nagyon jó ötlet lehet a barátságkarkötők mintájára, ezúttal növényekkel festett pamutkarkötőként.

 

 Növényekkel festett pamut karkötők, 1590 Ft 

 

3. Bio teakeverékek díszüvegben

Szép, finom és egészséges - teakeverékek csodaszép sötét üvegben. Elegáns és visszafogott választás lehet, ha pl. mélyebben nem ismered az ünneplőket, de szeretnél valami hasznos meglepetést vinni nekik!

Teakeverék, többféle, 1890 Ft

 

4. Fa madár díszek 

Természetjáróknak, madárbarátoknak és mindenkinek, aki szereti: 5 féle függeszthető fa madárból lehet választani nálunk, de ha nem tudsz dönteni, szettben is megtalálod a széncinegét, vörösbegyet, tengelicet, őszapót és meggyvágót.

Fa madarak, 1900 Ft

 

 

5. Levendulás csokoládé

Valószínűleg nem mindennapos a legtöbbünknél, hogy egy ilyen árkategóriájú csokoládét nyomjuk be egyben - és pont ez, a minőség és a különlegesség teszi tökéletes ajándékká: bean-to-bar étcsokoládé, venezuelai kakaóbabokból, pár csepp levendulaolajjal.

Levendula csokoládé (70g), 1990 Ft

 

6. Herbarium üdvözlőlap borítékkal

Az első lazább kártya javaslatunk elegánsabb verziója - gyönyörű préselt virággal, ami az esküvő után biztosan kiemelt helyen végzi majd a lakásban. Nagy méretű boríték és üdvözlőlap is tartozik hozzá.

Herbarium üdvözlőlap borítékkal, többféle, 2200 ft

 

7. "Házasság" bio levendula illóolaj

Elég direkt, de még annál is jobb: a megannyi jótékony hatással rendelkező levendulaolaj keverék Szomódról, egy családi igazgatású gazdaságból érkezik hozzánk, egyszerű, igényes papírdobozban.

Bio levendula illóolajok (10ml), 2500 Ft

 

8. WANDERLUST élménygyűjtő füzet

A lazább, kalandozós kedvű pároknak ideális ajándék lehet, akár egy kihívással egybekötve, pl. az 1., 5. és 10. házassági évfordulójukra hány tevékenységet kell kipipálniuk a könyvből (akár a maguk által írtak közül is).

WANDERLUST, 2800 Ft

 

9. Szilárd masszázstömb

Mindig jól jön és sosem lehet belőle elég, legyen az masszázsolaj - vagy jelen esetben egy szilárd masszázstömb, csupa jóval megfűszerezve, ráadásul a kizárólag természetes összetevőkből álló, natúr kézműves masszázstömbökből több illatunk is van!

Masszázstömb, többféle, 2900 Ft

 

10. BFJZTLN könyvjáték a szeremről

A másik játszós könyv javaslatunk - kedves, humoros és még hosszú-hosszú évek óta együtt lévő pároknak is tartogathat meglepetéseket a másikról (vagy éppen saját magukról és a kapcsolatukról). Nászútra pláne főnyeremény!

BFJZTLN könyv, 3450 Ft

 

11. Mini vázák

Amennyiben tudjátok, hogy a megajándékozott szereti a díszeket és apróságokat, esetleg megszállott tavaszi ibolya-gyűjtő, a mini vázák pont neki lettek kitalálva! Fatüzelésű kemencében készülnek és nincs még egy ugyanolyan belőlük az egész világon - párban vagy trióban pedig talán még szebben mutatnak.

Mini váza, 4200 Ft

 

 

12. "Love spell" szójagyertya 

Gyertyafüggőknek: a szerelem illata - virágzó jázmin és ylang-ylang keveréke, frissítő citrusos jegyekkel és levendulával. Nappaliba, dolgozószobába, de leginkább a hálószobába javasoljuk majd, az illatfelhő többek között pozitív gondolatokat ébreszt és enyhe afrodiziákumként is számon tartják.

Szójagyertya, 4500 ft

 

13. Beton figurák

Többféle ilyen figuránk is van, a pingvinek karton dobozán pl. a "Love has no gender" felirat hirdeti a szabad szerelmet (a pingvinek nem tesznek különbséget nemek között): minden nemű, korú, stílusú párnak nyugodt szívvel ajánljuk (szigorúan párban, annyira stimmelnek), akik nyitott szemmel és szívvel, illetve nyitott lélekkel járnak a világban.

A rájáknál azonban a "The value of sharing", azaz a megosztás, együttlét ereje és értéke van kiemelve, mivel az ördögráják mindig hasonló temperamentumú társat választanak hosszabb utazásaik egy-egy szakaszához.

Beton figura, 4900 Ft

 

14. Selyem szemmaszk

Erről valószínűleg nem kell senkit meggyőzni, miért tökéletes választás: gyógynövényekkel töltött, relaxáló selyem szemmaszk, növényekkel megfestve nem csak szemet gyönyörködtetően szép, de a mindennapi használat mellett a lagzi utáni reggelre is tiszta szívből ajánljuk - akár párban is lehet választani, így egy kék és egy rózsaszín szuper páros ajándék is lehet!

Selyem szemmaszk, 6900 Ft

 

15. Hímzett képek

Kézzel hímzett kedves kis képek fa rámában, többféle üzenettel: a választástól függően akár reggeli motivációként vagy modern házi áldásként is funkcionálhatnak, de a lakás minimalista díszeként biztosan bezsebelnek majd jópár dicséretet.

Hímzett képek, 8900-11900 Ft

 

16. Selyemsál

Elegáns, szép és hasznos - ha tudjuk, hogy a megajándékozott szereti a csinos, finom darabokat, akkor egy kézzel szegett, növényi festéssel mintázott selyemsál jó választás lehet nyári esküvőkön, ráadásul ilyet biztosan nem visz más! Mindenből egyetlen darab készül, nem is lehetne ez máshogy az aprólékos, kézműves technika miatt (de ez valójában csak emel az értékén).

Selyemsál, többféle, 11900 Ft

 

17. Szitanyomat

Nyomatok választását csak a párt (és lakberendezési terveiket és szokásaikat) jól ismerő vendégként érkezőknek javasoljuk - ha azonban ezek a feltételek teljesülnek, biztosan nagy meglepetés és öröm a vége. Erős papírhengerben adjuk, így biztosan épségben célba érnek.

Nyomatok, 12000-2500 Ft

 

18. Kender törölköző / terítő szett

Egy közepes és egy nagy kender törölköző színes pompomokkal a sarkakon - nem csak szép, de tényleg hasznos ajándék, amit magunknak lehet, hogy nem vásárolnánk meg azonnal, de ajándékba megkapni hatalmas öröm lehet! Főleg a mostani, meleg nyári időjárásban a kender csoda anyag: antibakteriális, szívja a vizet, de gyorsan szárad és nem utolsó sorban gyönyörű.

Kender nagy törölköző szett, 20900 Ft